ОСОБЛИВОСТИ ПРОГРАМУВАННЯ ТА НОВІ МОЖЛИВОСТІ МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ PYTHON

  • S. Alyoshin
  • E. Borodina
  • A. Kikot
  • I. Zabran
Ключові слова: Python, професійна мова, особливості, можливості Python

Анотація

Мета. Метою статті є необхідність продемонструвати рентабельність нових версій мови програмування Python, а також продемонструвати обсяги цієї мови разом з новим програмним забезпеченням. Зміст статті представляє оглядовий характер, що дозволяє зрозуміти особливості та нові можливості мови Python. Результати. Було встановлено, що для створення програм для різних цілей застосовують потужної інструмент програмування Python. Наукова новизна. Програми, написані на мові програмування Python працюють так само та незалежать від того, на якій операційній системі працює, а також в Python додані особливості, які роблять його широко застосовуваним. Практична значимість. Рентабельність нових версій Python та обсяги цієї мови разом з новим забезпеченням дає детальний аналіз областей, де застосовується Python. Висновки. Висновок полягає в тому, що у Python є деякі функції, які роблять його широко використовуваними. Наведені аргументи доводять, що програма, написана на Python, буде працювати однаково, незалежно від того, в якій операційній системі вона працює. Різниця виникає лише в рідкісних випадках, і їх легко передбачити через доступність докладної документації.

Завантаження

Дані про завантаження поки що недоступні.

Посилання

1. ЧТО ТАКОЕ 10 САМЫХ ИЗВЕСТНЫХ ПРОГРАММНЫХ ПРОГРАММ, НАПИСАННЫХ В ПИТОНЕ? [Электронный ресурс] - Режим доступа: http://www.hartmannsoftware.com/Blog/Articles_from_Software_Fans/Most-Famous-Software-Programs-Written-in-Python.
2. Рейтинг языков программирования 2018: Go и TypeScript вошли в высшую лигу, Котлин следует воспринимать всерьез. [Электронный ресурс] - Режим доступа: https://dou.ua/lenta/articles/language-rating-jan-2018/
3. 10 удивительных особенностей Python. Python 3 [Электронный ресурс] - Режим доступа: https://www.asmeurer.com/python3-presentation/slides.html#1.
4. Тестирование с помощью Python: просто имеет смысл. [Электронный ресурс] - Режим доступа: https://blog.smartbear.com/testing/testing-with-python-and-why-it-make-sense/
5. Как использование Python в Интернете [Электронный ресурс] - Режим доступа: https://docs.python.org/2/howto/webservers.html
6. Будущий масштаб языка программирования Python [Электронный ресурс] - Режим доступа: https://legacy.gitbook.com/book/sarahjohan/what-is-the-scope-of-python-programming-language/details (доступно 13 мая 2018 года).
7. Приложения для Python [Электронный ресурс] - Режим доступа: https://www.python.org/about/apps/
Опубліковано
2018-09-12
Як цитувати
Alyoshin S. Особливости програмування та нові можливості мови програмування python / S. Alyoshin, E. Borodina, A. Kikot, I. Zabran // Системи управління, навігації та зв’язку. Збірник наукових праць. – Полтава: ПНТУ, 2018. – Т. 4 (50). – С. 95-98. – doi:https://doi.org/10.26906/SUNZ.2018.4.095.
Розділ
Інформаційні технології

Найбільш популярні статті цього автора (авторів)